Filmekimi 23. yılında yeniden İzmir'de!

Filmekimi İzmir gösterimleri 24-27 Ekim tarihlerinde Paribu Cineverse Konak Pier sineması Salon 7'de yapılacak. İzmir Filmekimi programında 20 film yer alıyor.

Filmlerin ayrıntılarını aşağıdaki çizelgeden film isimlerine tıklayarak veya program sayfasından inceleyebilir, İzmir seanslarını "Salon" seçeneğinden filtreleyerek görüntüleyebilirsiniz.

Tüm film bilgilerini içeren PDF broşürü indirmek için tıklayın!

GÖSTERİM ÇİZELGESİ


Paribu Cineverse Konak Pier SALON 7

 

24 Ekim Perşembe

Armand

11.00

Kuş

13.30

Su Perisi

16.00

Gün Doğarken

19.00

Cevher

21.00

25 Ekim Cuma

Vermiglio

11.00

Bağılılık

13.30

Hâlâ Burdayım

16.00

Ateşle Oynamak

19.00

Anora

21.00

26 Ekim Cumartesi

İkinci Perde

11.00

Büyük Yolculuk

13.30

Emilia Pérez

16.00

A Different Man

19.00

Düzen

21.00

27 Ekim Pazar

Aile

11.00

Köpek Davası

13.30

Şişli Kız

16.00

Acı Gerçekler

19.00

Sörfçü

21.00

BİLET BİLGİLERİ / FİLMEKİMİ İZMİR

Filmekimi İzmir gösterimleri Paribu Cineverse Konak Pier'de yapılacak:
Konak Mahallesi, Pier AVM
Atatürk Cad. No: 19
Konak, İzmir

Filmekimi İzmir gösterimlerinin bilet fiyatları:

• Hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00): Tam 135 TL
• Hafta içi 19.00, 21.00 ve tüm hafta sonu seansları (11.00, 13.30, 16.00, 19.00, 21.00): Tam 145 TL
• Eczacıbaşı Genç Bilet 21.00 hariç tüm seanslarda 20 TL

NUMARASIZ BİLET UYGULAMASI

Filmekimi’nde, Cemal Reşit Rey Konser Salonu dışındaki tüm salonlarda bu yıl yerler numarasız olacaktır. İzleyicilerimizden gösterimlerden 20 dakika önce salonlarda olmalarını, salona girince orta koltuklara doğru ilerlemelerini, hareket zorluğu olan izleyicilere öncelik vermelerini ve salona gelmemiş izleyiciler için yer tutmamalarını önemle rica ederiz.

Diyarbakır Ceylan Karavil Salon 2, Ankara Kült Kavaklıdere ve İzmir Konak Pier Salon 7’de yapılacak gösterimler de numarasız oturmalıdır.

GENEL SATIŞ

• Genel satış 27 Eylül Cuma günü saat 10.30’da başlar. Biletler passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması ile Passo perakende noktalarından alınabilir.

• Gösterimlere e-posta adresinize iletilen, aynı zamanda Passo web sitesindeki profil bilgilerinizin altında, “biletlerim” sekmesinden erişilebilen PDF biletlerinizle katılabilirsiniz. Bilet fiyatlarına hizmet bedeli dahildir.
• Öğrenciler için sınırlı sayıda Eczacıbaşı Genç Bilet, genel satışla birlikte passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturarak veya İKSV Passo Gişesi’nden alınabilir.
• Bir seansa bir kişi en fazla 10 bilet alabilir.
• Birden fazla kampanya ve/veya indirim birleştirilemez.

LALE KART ÜYELERİ

24 Eylül Salı 10.30’da Siyah, 25 Eylül Çarşamba 10.30’da Beyaz ve 26 Eylül Perşembe 10.30’da Kırmızı Lale Kart üyeleri için öncelikli satış dönemi açılacaktır. Lale Kart üyeleri biletlerini ön satış döneminde passo.com.tr, Passo Mobil uygulaması, Passo perakende noktaları ve 10.00-18.00 saatleri arasında İKSV Passo gişesinden alabilir. Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale Kart üyeleri gösterim başına iki (2) adet, Kırmızı Lale (Tek) Kart üyeleri bir (1) adet indirimli bilet alabilir.

Ön satış ve genel satış boyunca Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri tüm etkinliklerde %25, Kırmızı Lale Kart üyeleri %15 indirim hakkına sahiptir. Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri biletlerini kendilerine ait ön satış döneminde, CRR gösterimleri için yer seçme opsiyonuyla passo.com.tr üzerinden alabilir. Siyah Lale Kart üyeleri kendileriyle paylaşılan rezervasyon formu aracılığıyla bilet talebinde bulunabilir.

Lale Kart üyesi olmak için: lalekart.iksv.org

ECZACIBAŞI GENÇ BİLET

Eczacıbaşı Genç Bilet uygulamasıyla, İKSV etkinliklerinde öğrenci biletleri 20 TL’dir. Eczacıbaşı Genç Bilet genel satışla birlikte tüm Passo gişelerinden, passo.com.tr’den ve Passo Mobil uygulamasından üyelik oluşturarak alınabilir. Bilet almak için kampanya ekranında çıkan kod alanına “eczacibasigencbilet” yazılmalıdır.

Her etkinliğin kontenjanına bağlı olarak, sınırlı sayıda Eczacıbaşı Genç Bilet satışa sunulacaktır. Tek seferde yalnızca bir adet Eczacıbaşı Genç Bilet alınabilir. Eczacıbaşı Genç Bilet alan izleyicilerin öğrencilik durumları etkinlikler öncesinde mekân girişlerinde kontrol edilecektir. Eczacıbaşı Genç Bilet’in kullanılabilmesi için öğrencilerin, geçerli öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur. Eczacıbaşı Genç Bilet’in kullanılabilmesi için bilet sahiplerinin kimlikleriyle birlikte geçerli, fotoğraflı okul kartlarını veya e-devlet üzerinden örgün eğitim öğrencisi olduklarını göstermeleri gerekmektedir. İstanbul Kart geçersizdir. Yurtdışında eğitim alan öğrencilerin okul kartları geçerlidir.

Genç Biletler isme özeldir, devredilemez ve satılamaz, ayrıntılı bilgi için İkinci El Bilet Satışlarıyla İlgili İKSV Politikası metnini inceleyebilirsiniz. Bilet alırken kimlik bilgilerinin tanımlanması gerekir.

Geçerli bir öğrenci kimliğinin gösterilememesi durumunda bilet sahibi izleyici, fark bileti alması için gişeye yönlendirilir. Fark bileti, en düşük genel satış kategorisiyle öğrenci bileti arasındaki tutar kadar olacaktır. Fark bileti alınması sırasında oluşabilecek sıra bekleme süresi sebebiyle etkinliğe geç kalınması durumunda sorumluluk izleyiciye aittir, hiçbir şekilde bilet iadesi yapılmaz. Geçerli belge ibraz edemeyen ve fark bileti almak istemeyen izleyicilere bilet iadesi yapılmaz.

Eczacıbaşı Genç Bilet için yaş sınırı yoktur, ancak Filmekimi gösterimlerinde yasal yaş sınırı aksi belirtilmedikçe 18'dir.

65 YAŞ ÜSTÜ İZLEYİCİLER

65 yaş üstü izleyiciler biletlerini %25 indirimle alabilir. Kampanyadan yararlanmak için bilet kategorilerinden ilgili kategori seçilmelidir. Bilet alırken yaş kanıtı istenmemekte, ancak salon girişlerinde kimlik kontrolü yapılabilmektedir. 65 yaş üstü kampanyası Lale Kart indirimi ile birleştirilemez.

ENGELLİ İZLEYİCİLER

Engelli izleyiciler %50 indirim hakkına sahiptir. İndirimden yararlanmak için engelli izleyicilerimizin katılmak istedikleri gösterimleri ve Passo hesaplarında kayıtlı e-posta adreslerini, bilet@iksv.org adresine yazmalarını rica ederiz. Ardından bilet ekibi Passo’da bilet rezervasyonu oluşturacak, biletler “Rezervasyonlarım” sekmesinden indirimli olarak alınabilecektir. Biletlerin tükenmesi durumunda indirimli bilet sağlanamayabilir.

ÖNEMLİ BİLGİLER

UYARILAR VE HATIRLATMALAR

• Paribu Cineverse Diyarbakır Ceylan Karavil Salon 2, Ankara Kült Kavaklıdere ve Paribu Cineverse İzmir Konak Pier Salon 7’de gerçekleşecek gösterimler numarasız oturmalıdır.
• İzleyicilerimizin gösterime vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösterime geç gelen izleyiciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.
• Etkinlik başlama saatinden önce sinema salonlarına kademeli olarak misafir alımlarının başlatılması sağlanarak girişlerde kalabalık oluşumu engellenecektir.
• Gösterime başlangıç saatinden en az 20 dakika önce salonda hazır bulunmanızı ve yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz.
• Bavul ve büyük sırt çantaları salonlara kabul edilmeyecek, vestiyer hizmeti sunulmayacaktır.
• Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir.
• Yasal düzenlemeler uyarınca film gösterimlerimiz, aksi belirtilmediği sürece +18 uygulamasına tabidir. Yaş kontrolü için bazı izleyicilerimizden kimliklerini göstermeleri talep edilebilir.
• Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
• Elde olmayan nedenlerle sinema salonlarında ve/veya gösterim programında değişiklik olabilir. Salon değişikliği ve program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
• Gösterim sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu vb. kayıt cihazlarıyla kayıt yapılması yasak ve yasadışıdır. Kayıt cihazları salonlara alınmayacaktır.
• Salonlara su dışında yiyecek ve içecek alınmamaktadır. Alkol veya alkollü içecekler ile elektronik sigara dahil olmak üzere tütün ürünlerinin tüketilmesi yasaktır.
• Elektronik altyazı sisteminde ortaya çıkabilecek teknik arıza durumlarında, önce arıza giderilmeye çalışılacak, bunun mümkün olmadığı durumlarda filmin gösterimi altyazısız sürdürülecektir.

Yukarı